top of page

FULL-SERVICE WINTERSTALLING VOOR UW SLOEP, CONSOLEBOOT, RIB of ANDERE BOOT

Als uw boot in onze stalling staat, kunt u rekenen op de allerbeste service van onze vakmensen. Voor volledige ontzorging halen en brengen we uw boot. Ook buiten onze directe omgeving kunnen we uiteraard halen en brengen. Eenmaal aangekomen bij onze loods, maken we uw boot desgewenst geheel winterklaar. Zo spuiten we het onderwaterschip direct af en als u wilt, boenen en poetsen we gelijk de hele boot. Onze vakmensen verzorgen graag onderhouds- en servicewerkzaamheden tijdens de stalling. De winterstalling is voor veel booteigenaren het perfecte moment voor reparatie en onderhoud. We kunnen bijvoorbeeld beschadigingen repareren, uw motor een servicebeurt geven, de boot van binnen en buiten boenen of antifouling aanbrengen.

inkoop

Wilt u een boot inruilen of heeft u een boot te koop ook hierbij kunnen wij u helpen. Doorgaans zijn wij op zoek naar geschikte boten om onze voorraad aan te vullen. Verder kunnen wij u helpen de prijs te bepalen, een geschikte koper te vinden en u veel werk uit handen nemen. Bel ons gerust voor meer informatie.

verkoop

Vidini beschikt over een ruime voorraad sloepen, consoleboten, rubberboten en Rib's. Ook voor verschillende trailers en motoren kunt u terecht bij ons. We hebben ook fun sport artikelen zoals waterski's en tubes en zijn dealer van JOBE WATERSPORT ARTIKELEN.  Kijk op onze aanbod pagina voor het actuele aanbod. Op zoek naar iets anders, laat het dan even weten samen kijken we  naar de mogelijkheden.  

onderhoud

Uw boot heeft flink te lijden onder de weersomstandigheden. Daarom is goed reinigen, polijsten en poetsen een vereiste om uw boot in top conditie te houden. Ook voor het winter en zomer klaar maken van uw boot kunt u terecht bij Vidini. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen. 

financiering

Vidini biedt de mogelijkheid om een deel van uw boot te financieren. Hierdoor kunt u tegen een beperkt bedrag per maand direct genieten van veel vaarplezier. Op basis van de looptijd, de aanbetaling, de inruil en het benodigde bedrag wordt een financieringsproduct geboden dat bij u past. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

bottom of page