top of page

WINTERSTALLING HARLINGEN

WINTERSTALLING VOOR UW BOOT BIJ VIDINI

Zoekt u een winterstalling voor uw boot? Bij VIDINI hebben we een beveiligde en verwarmde winterstalling voor boten, van sloepen tot consoleboten. Zo weet u zeker dat uw boot veilig, schoon en netjes de winter doorkomt. Wij zijn zelf gelegen aan het Van Harinxma Kanaal en dus eenvoudig per boot bereikbaar. Ook als uw ligplaats ergens anders is kunt u van onze stalling gebruik maken en halen we met alle liefde uw boot op en brengen hem weer veilig terug als het vaarseizoen begint.

BEVEILIGDE EN VERWARMDE STALLING

Een stalling is meer dan alleen een loods waar uw boot kan overwinteren. In onze geïsoleerde en verwarmde loods heeft extreme kou geen invloed op uw kostbare bezit. In plaats daarvan staat de boot de hele winterperiode veilig binnen.  

Onze bootstalling is zichtbaar en onzichtbaar goed beveiligd. We hebben ruimte voor onder andere sloepen, tenders en andere motorboten. Wilt u ook uw trailer bij ons kwijt? Dan kan dat uiteraard ook    

ONDERHOUD

Tijdens de winterperiode zorgen we ervoor dat uw boot er in het voorjaar weer piek fijn bij ligt en dat al het gewenste onderhoud is uitgevoerd op het moment dat u uw boot weer komt halen. Kortom u kunt direct weer genieten !!

VIDINI HEEFT NOG ENKELE STALLINGSPLAATSEN (IN HARLINGEN) BESCHIKBAAR VOOR WINTERSTALLING VAN SLOEPEN, TENDERS RIB'S, CONSOLEBOTEN EN TRAILERS

TRAILERHELLING - BOOTLIFT - BOKKEN 

HAAL - EN BRENGSERVICE

ONDERHOUD EN REPARATIE

RESERVEER NU....en bel.

bottom of page